Vopsele profesionale pentru păr

Автор: PUN Дата: 17 ноября 2021 г. 0:22 Просмотры: 138
Цена договорная

Alegerea unei vopsele profesioniste pentru păr este primul pas pentru a asigura culoarea vie, sănătoasă a podoabei capilare. Ce trebuie să știi atunci când alegi o vopsea de păr?
- Concentrația soluției oxidante, în cazul în care vrei o vopsea pentru păr sur - aceasta trebuie să fie mai concentrată, dacă doar îți împrospătezi culoarea - atunci e în regulă să iei una cu indice mai mic.
- Prezența unui ser pentru păr, pe care să-l folosești după colorare, astfel încât foliculul părului să fie etanșat. Hrănit și protejat.
- Nuanța care ți se potrivește conform fenotipului - evident, poți experimenta și mai radical, dar dacă vrei doar să conferi părului o nuanță naturală, cu irizații strălucitoare, atunci ține cont de cifrele indicate pe cutie.
Compania Estel PROFESSIONAL este alături de tine în misiunea deloc ușoară de a obține un păr vopsit sănătos și strălucitor. Iată de ce am creat vopselele profesioniste pentru acoperirea firelor gri de păr. Alege din zecile de nuanțe și maschează orice urmă de îmbătrânire chiar acum!
Estel PROFESSIONAL - părul tău e pe mâini bune!
https://www.estel.md/ru/catalog/vopsea-pentru-par?in_stoc=yes&page=26
Цена: Цена договорная
Телефон: +37360024499
Похожие объявления

Добро пожаловать !

Регистрация прошла успешна

Подать объявление ×