Bazin pentru copii, în chișinău

Автор: Aquaterra Дата: 20 октября 2020 г. 16:24 Просмотры: 48
Цена договорная

În dezvoltarea armonioasă a copilului, unul dintre cele mai importante roluri îl joacă activitatea fizică. Unul din genurile sportive cu cele mai multe beneficii pentru organismul uman este înotul, întrucât acesta înseamnă sănătate, educație, socializare și relaxare. Frecventarea orelor de înot pentru copii ajută la întărirea articulațiilor membrelor și coloanei vertebrale, îmbunătățirea circulației sanguine și respirației, plus, la dezvoltarea sistemului cardiovascular. Totodată contribuie la scăderea anxietății și creșterea nivelului de încredere în sine.
Unde găsești ore la bazin pentru copii, în Chișinău? La Centrul Aquaterra Sport School punem la dispoziția micuțului tău lecții de înot individuale și de grup, cu cei mai buni instructori în domeniu. Datorită experienței și profesionalismului, aceștia vor avea grijă ca antrenamentele să fie cât mai eficiente, plăcute și utile pentru copil. Totodată, orele de înot pentru copii au loc într-un bazin cu cinci piste și o lungime de 25 m, iar pentru cei mai mici punem oferim unica piscină din țară destinată exclusiv pentru bebeluși.
Oferă copilului tău cele mai bune lecții de înot, pentru dezvoltarea întregului organism, cu Aquaterra Sport School. Pentru mai multe detalii contactează-ne la +373 22 850 550 sau vino pe str. Ginta Latină 12/13.
https://sportschool.md/ro/bazin/
Цена: Цена договорная
Телефон: -
Похожие объявления

Добро пожаловать !

Регистрация прошла успешна

Подать объявление ×