Aquaterra sport school

Автор: Aquaterra Дата: 20 октября 2020 г. 15:39 Просмотры: 159
Цена договорная

Sportul este esențial pentru buna dezvoltare fizică a copiilor. Însă, aceasta nu este tot, activitatea fizică contribuie și la îmbunătățirea reușitei școlare, formarea caracterului și însușirea unor abilități necesare în viață. Iar acestea sunt doar câteva din beneficiile pe care ți le-ai dori pentru odrasla ta. Acum, rămâne doar să descoperi motivația potrivită, pe care o găsești la centrul pentru copii Aquaterra Sport School.
Punem la dispoziția copilului tău o multitudine de secțiuni, printre care își va descoperi pasiunea sa. Kickboxing, taekwondo, karate, dansuri, acrobatică, gimnastică pentru copii, înot și alte tipuri de sport - toate le găsești într-un centru complex, modern și dotat cu tot necesarul pentru a oferi confort copiilor. În plus, pentru că ne dorim să oferim servicii de calitate și o instruire calificată, am format o echipă din cei mai buni antrenori, care au grijă ca procesul de învățare să fie unul eficient și plăcut.
Aquaterra Sport School - locul unde copilul tău își va descoperi pasiunea față de sport. Contactează-ne la +373 22 850 550 sau vino pe str. Ginta Latină 12/13 și află mai multe detalii.
https://sportschool.md/ro/cursruri-kick-boxing/
Цена: Цена договорная
Телефон: -
Похожие объявления

Добро пожаловать !

Регистрация прошла успешна

Подать объявление ×