Sport school

Автор: Aquaterra Дата: 15 сентября 2020 г. 18:06 Просмотры: 135
Цена договорная

Expresia arhicunoscută „Într-un corp sănătos, o minte sănătoasă” este mereu actuală, în special când vorbim despre copii. De ce? Pentru că activitatea fizică este la fel de importantă ca dezvoltarea intelectuală, la rândul lor fiind strâns legate. Multe studii au demonstrat că sportul pentru copii este un factor care influențează reușita micuțului la școală, deoarece contribuie la îmbunătățirea concentrării și direcționarea corectă a energiei.
Aquaterra Sport School este acel centru pentru copii unde se pune accent atât pe formarea fizică, cât și pe starea de bine a acestuia. Cum? Pe lângă faptul că am format o echipă din antrenori calificați și avem un spațiu modern, bine dotat, scopul nostru este să stimulăm dragostea față de sport. Copilul va avea posibilitatea de a selecta acel tip de activitate fizică care îi este pe plac, de la cursuri de karate pentru copii și gimnastică pentru copii, până la cursuri de înot pentru copii, într-un bazin cu lungimea de 25 m.
Alege tot ce e mai bun pentru copilul tău și oferă-i posibilitatea de dezvoltare multilaterală. Contactează-ne la +373 22 850 550 sau vino pe str. Ginta Latină 12/13 și află mai multe detalii despre cercurile noastre sportive.
https://sportschool.md/ro/sectiuni-sportive/
Цена: Цена договорная
Телефон: +373 22 850 550
Похожие объявления

Добро пожаловать !

Регистрация прошла успешна

Подать объявление ×