Fonduri europene

Автор: Sandu Дата: 3 октября 2019 г. 16:31 Просмотры: 513
Цена договорная

Decizia de a-ți deschide propria afacere poate fi una extrem de dificilă, mai ales când ai nevoie stringentă de bani. În ajutor îți pot veni fondurile europene destinate tinerilor antreprenori, fonduri care îți pun la dispoziție pe lângă bani nerambursabili și mentorat de calitate, potrivit pentru un start up promițător.
Youth.md este agregatorul de noutăți, care te ține conectat cu toate evenimentele relevante în acest sens, dar și care îți prezintă desfășurat posibilitățile de finanțare nerambursabilă.
Ai la dispoziție informație despre programe de finanțare a tinerilor antreprenori precum sunt: Pare 1+1, ODIMM sau Start pentru tine. În acest sens, youth.md te informează cu privire la condițiile de accesare a fondurilor nerambursabile, îți oferă datele necesare unui networking eficient cu coordonatorii de proiect și te ține la curent cu cele mai importante forumuri.
Ah da, poți să-ți completezi agenda cu multe activități studențești destinate educației financiare, ceea ce-ți va asigura o pregătire temeinică pentru accesarea surselor bănești pentru afacerea ta.
Youth.md - locul unde ideea ta întâlnește realitatea!
https://youth.md/
Цена: Цена договорная
Телефон: +373 69 58 82 73
Похожие объявления

Добро пожаловать !

Регистрация прошла успешна

Подать объявление ×