Erasmus

Автор: Sandu Дата: 3 октября 2019 г. 16:30 Просмотры: 446
Цена договорная

Vrei să încerci senzația Erasmus? Dacă ești student și cauți stagii de practică peste hotarele țării, atunci nu poți rata informațiile pe care ți le oferă portalul youth.md.
Ne-am gândit să îți oferim trei pași esențiali pe care să-i parcurgi când decizi că vrei să accesezi o bursă de studii universitare într-o instituție educațională de tradiție din Europa sau, de ce nu, America:
Alege țara. Da, sună extrem de banal, dar statul, în care urmează să-ți faci studiile pentru o perioadă de timp, poate avea anumite oferte pentru tinerii studenți implicați în stagii de practică peste hotare. Gratuități, bonusuri sau posibilitatea integrării în comunitatea lor – iată doar câteva dintre beneficiile cunoașterii mediului în care te afli. Pe youth.md găsești programul #ErasmusDays, așa că nu rata ocazia de a interacționa cu fenomenul Erasmus.
Selectează programul de studii. Programul Erasmus îți oferă o disponibilitate vastă de servicii educaționale, astfel încât poți studia cele mai diverse domenii și explora noi orizonturi culturale. Nu uita! Erasmus este mai ales un program de interacțiune interumană, așa că nu te sfii să ieși din limitele rutinei.
Mergi la work-shop-uri informative. Youth.md îți oferă acces nelimitat la agenda evenimentelor de acest fel, așa că implică-te activ și alege mobilitatea pe care ți-o dorești.
Succes!
https://youth.md/
Цена: Цена договорная
Телефон: +373 69 58 82 73
Похожие объявления

Добро пожаловать !

Регистрация прошла успешна

Подать объявление ×